اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
سه شنبه ،27 مرداد 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام
  • 1405/01/22 - 00:16
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توزیع ۱۳۵ تن میوه تنظیم بازار شب عید در ایلام

مدیر تعاون روستایی استان ایلام از توزیع ۱۳۵ تن میوه شامل سیب و پرتقال در قالب طرح تنظیم بازار شب عید خبر داد و گفت این میزان میوه از ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ از طریق ۵۰ غرفه در سطح استان در اختیار شهروندان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، فتح‌الله اسکندری با اشاره به اجرای طرح تنظیم بازار میوه شب عید در استان اظهار کرد: در این طرح در مجموع ۶۴ تن سیب درختی زرد و قرمز و ۷۱ تن پرتقال تامسون از طریق ۵۰ غرفه ثابت و سیار با محوریت روستا بازارها عرضه در شهرستان‌های مختلف استان توزیع شد.

وی با بیان اینکه این طرح از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۴ آغاز و تا ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ ادامه داشت، افزود: غرفه‌های تعیین‌شده در طول اجرای طرح به صورت مستمر فعال بودند و میوه مورد نیاز شهروندان را با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار دادند.

مدیر تعاون روستایی استان ایلام ادامه داد: با توجه به همزمانی اجرای طرح با شرایط جنگ رمضان، روند عرضه میوه در غرفه‌ها بدون وقفه دنبال شد تا دسترسی هم‌استانی‌ها به میوه مورد نیاز با قیمت مناسب فراهم باشد.

اسکندری تصریح کرد: ضمن تشکر از دکتر کرمی استاندار محترم استان و دکتر میرزاد در راستای همکاری در جهت تعدیل قیمت منظور ایجاد تعادل در بازار و حمایت از مصرف‌کنندگان، تعدیل قیمت نیز اعمال شد تا امکان خرید میوه با نرخ متعادل برای شهروندان فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به نقش شبکه تعاون روستایی در اجرای این طرح گفت: همراهی و هماهنگی مناسب مجموعه تعاون روستایی استان، عاملان توزیع و تشکل‌های زیرمجموعه موجب شد فرآیند تأمین و عرضه میوه تنظیم بازار با نظم و برنامه‌ریزی مناسب انجام شود و خدمات رسانی مطلوبی در تأمین میوه مورد نیاز شهروندان در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی ارائه شود.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار و رویدادهای سازمان
  • کد خبر : 255798
کلمات کلیدی
اسرین زره بند
خبرنگار

اسرین زره بند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب