برگزاری جلسه توسعه مکانیزاسیون
در این جلسه راهکارها و روشهای جذب تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون و توسعه همکاریها در قالب فروش وکالتی مورد بررسی قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام:
جلسه توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با حضور سیامک بیگی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام، هرمز اقبالی رئیس اداره مکانیزاسیون و کارشناسان مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی و خدمات حمایتی برگزار شد، راهکارها و روشهای جذب تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون و توسعه همکاریها در قالب فروش وکالتی مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، مقرر گردید که اداره مکانیزاسیون سازمان با شرکتهای دارای تأییدیه معتبر، در چارچوب تفاهمنامه فروش وکالتی همکاری کند. همچنین، شرکتهای فروشنده ادوات کشاورزی از طریق شبکه توزیع شرکت خدمات حمایتی به عنوان مباشر، محصولات خود را عرضه خواهند کرد. مسئولیت اجرا، نظارت و خدمات پس از فروش نیز بر عهده این شرکت خدمات حمایتی خواهد بود و سازوکار این همکاری بر اساس الگوی شرکت فلاور دشت سپاهان خواهد بود. علاوه بر این، به منظور بررسی جزئیات فنی و تصویب نهایی فرآیندها، کمیته فنی با حضور معاونت تولیدات گیاهی سازمان در راستای ساماندهی و تسریع در توسعه مکانیزاسیون و استفاده بهینه از تسهیلات برگزار خواهد شد. این نشست گامی مهم در راستای بهبود فرآیندهای مکانیزاسیون کشاورزی و افزایش بهرهوری در این حوزه به شمار میرود.
نظر دهید