اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
دوشنبه ،13 مهر 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام
  • 1402/11/18 - 22:00
  • - تعداد بازدید: 20
  • - تعداد بازدیدکننده: 20
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه تبیین جهش تولید در دیمزارهای استان ایلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، جلسه تبیین جهش تولید در دیمزارهای استان ایلام با حضور نماینده محترم ولی فقیه در سازمان ،مسئولان و کارشناسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)در استان ، معاون تولیدات گیاهی سازمان ، نمایندگان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان، مدیریت های ستادی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و تعاون روستایی و کارشناسان در محل سالن جلسات سازمان برگزار شد.

حجت الاسلام دکتر بازیار نماینده ولی فقیه در سازمان در این جلسه ضمن تبریک میلاد پیامبر مهربانی ها حضرت ختمی مرتبت (ص) و میلاد مسعود ششمین حلقه طلایی امامت و ولایت گفت : طرح جهش تولید در دیمزارها که به همت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در سال گذشته به دستور مقام معظم رهبری و با حمایت های معظم له و بهره وری بیشتر از منابع و کمک به اقتصاد و معیشت کشاورزی که توان مالی ضعیفی دارند صورت گرفته است.

سپس آقای داوودی نصر ناظر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در طرح جهش تولید در دیمزارها های استان، ضمن ارایه گزارش جامعی از روند طرح به برشمردن اهمیت طرح جهش در خصوص محصولات استراتژیک شامل ، غلات ، حبوبات ، دانه های روغنی و علوفه ای و دارویی به استفاده از ظرفیت های صدا و سیما، ارائه تقویم آموزشی و کشت، تامین به موقع نهاده های کشاورزی ، پایش و رصد مداوم طرح به منظور افزایش راندمان طرح جهش و بهره‌وری بیشتر از منابع و امکانات به اشاره نمود.

در ادامه دکتر زرینجوب معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان بااشاره به افزایش اعتبار و وسعت طرح جهش تولید در دیمزارهای استان در سالجاری نسبت به سال گذشته گفت: تحریم‌ها و خروج ارز از کشور برای خرید محصولات زراعی استراتژیک ، افزایش ضریب خودکفایی کشور و بحران های خشکسالی و کمبود آب منجر به حمایت مقام معظم رهبری از طرح جهش تولید در دیمزارها های کشور و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و وزارت جهاد کشاورزی دوشادوش هم در این عرصه در سال گذشته به جهاد پرداختند و امسال در دومین سال از طرح علاوه بر استفاده از تجربه سال گذشته قصد داریم چتر حمایتی در خصوص نهادها و نیز انتقال مدون دانش را به میدان مزرعه بکشانیم.

معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان افزود: در کشت دیم با نبود فاکتور اصلی آب در گذشته ما توانستیم با هزینه ی خیلی کم کار های بزرگی همچون تعویض رقم و تاریخ کشت حبوبات در تعدادی از شهرستان های استان به افزایش و پایداری در تولید برسیم و با تبدیل آیش زرد به آیش سبز و کشاورزی حفاظتی و کشت مستقیم ، توزیع بذرمال و استفاده از ادوات کشاورزی به روز، انقلابی را در دیمزارهای استان به وجود آوریم.

  • گروه خبری : اخبار تایپی,خبر,اخبار
  • کد خبر : 44347
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب