• 1405/03/20 - 10:07
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه‌ای با کمباین داران غلات شهرستان در خصوص تعیین نرخ برداشت غلات

Untitled

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام 

 

علی حسینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان گفت : باتوجه به درخواست تعداد زیادی از کشاورزان شهرستان( تلفنی ، حضوری ) در خصوص اعتراض به نرخ برداشت خارج از مصوبه سازمان که باعث نارضایتی کشاورزان گردیده بود این مدیریت با دعوت از کمباین داران  با حضور علی حسینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و خانم صیدخانی مسئول مکانیزاسیون جلسه ای در خصوص تعیین نرخ برداشت برگزار گردید.

 

علی حسینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان افزود: ابتدا ضمن تقدیر و تشکر از کمباین داران حوزه شهرستان که در فرآیند برداشت محصولات غلات این مدیریت را همراهی می کنند از کمباین داران درخواست نمودند تا از مشکلات و چالش های موجود در مسیر برداشت و همچنین انتظارات خودشان از مدیریت را ارایه نمایند که چالش ها و مشکلات خود ازجمله گران شدن قطعات کمباین باتوجه به شکست وبست زیاد در زمینهای سنگلاخی و کاسه ای و همچنین گران بودن لاستیک و عدم حمایت از سوی نهادی در خصوص واگذاری قطعات یا لاستیک به صورت قیمت دولتی مطالبی بیان نمودند.

سپس در ادامه علی حسینی تاکید داشت که از تمام مشکلات و چالش‌های که کمباین داران با آن سرکار دارد اطلاع داریم و در این راستا با مقامات بالاتر مکاتباتی انجام خواهیم داد. و خواستار نهایت همکاری کمباین داران با کشاورزان زحمت کش شهرستان شدند. علی حسینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان در پایان گفت: در این جلسه با توجه به توپوگرافی اراضی منطقه و وجود قطعات کوچک و ناهموار در شهرستان نرخ برداشت کمباین دار برابر نرخ مصوب گردید وچنانه کمباین دار بالا تر از نرخ مصوب مبلغی دریافت کند برابر مقررات برخورد می گردد و فرد متخلف به اداره محترم تعزیرات معرفی می گردد . و همچنین سهمیه سوخت کمباین متخلف نیز قطع می گردد. 

  • گروه خبری : سیروان
  • کد خبر : 270865
کلمات کلیدی
اسرین زره بند
خبرنگار

اسرین زره بند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید