جلسه کارگروه فراقوه ای پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی
جلسه کارگروه فراقوه ای پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سیروان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام:
صید مرادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان از جلسه کارگروه فراقوه ای پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در شهرستان سیروان خبر داد.
در روز چهار شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۵جلسه کارگروه فراقوه ای مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز به ریاست محترم فرماندار شهرستان، فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان،دادگستری و روسای ادارات - مدیریت جهادکشاورزی-امور اراضی شهرستان- بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان- راهداری و حمل و نقل جاده ای -نماینده فرماندهی انتظامی شهرستان-شهرداری-بخشداران مرکزی و کارزان-روسای شرکت آبفا-گاز-برق-اداره منابع طبیعی و آبخیزداری -نظام مهندسی ساختمان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید. در این جلسه ادارات حوزه زمین در خصوص تغییرکاربری های غیرمجاز و علل افزایش سالانه تخلف ساخت وسازغیرمجاز درحوزه وظایف قانونی خود مطالبی ارائه کردند.
صید مرادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص اقدامات پیشگیرانه و اخذ استعلامات لازم از جهاد کشاورزی و امور اراضی قبل از صدور هرگونه مجوز انشعاب به طرح ها، ساختمان ها و ابنیه مطالبی ارائه کردند همچنین از فرماندار درخواست نمودند اداره راه و حمل و نقل جاده ای و شهرداری به دلیل داشتن ماشین آلات سنگین برای اجرای قلع و قمع بنا های غیر مجاز جهادکشاورزی را یاری نمایند .
در ادامه سرهنگ امیر بازیار فرمانده یگان حفاظت اراضی استان پیرامون صیانت از اراضی کشاورزی و تبعات اقتصادی اجتماعی تغییرکاربری غیرمجاز در جامعه، وظایف اعضا کارگروه در اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، اجرای ماده های 1و 8 از سوی ادارات و نیز ماده 10 جهت برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز، همکاری دهیاران و اعضای شورا و هیئت محترم صلح در پیشگیری از تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و اجرای داوطلبانه تبصره 2ماده 10 و احکام قلع وقمع و.... پرداختند.
در پایان فرماندار محترم ضمن تاکید بر صیانت از اراضی کشاورزی، رعایت وظایف قانونی صیانت از اراضی کشاورزی ادارات عضو کارگروه و شرکت های عامل آب، برق و گاز در راستای ماده 8 قانون مذکور وهمکاری لازم جهت تامین اداوت و تجهیزات قلع و قمع اشاره نمودند.
نظر دهید